Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal

ÚJ
LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal
 • LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal
 • LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal
 • LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal
 • LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal
11 990 Ft

 

 

J9079A2 - LAICA AIDA kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel, 3 db bi-flux univerzális  szűrőbetéttel és AJÁNDÉK LAICA sport palackkal

LAICA vízszűrő kancsó alapvető segítséget nyújt a konyhádjában. Megoldás a drágább vízszűrő eszközök helyett, ​hiszen sokkal kényelmesebbolcsóbb és gazdaságosabb a fenntartása.

Használatával mindig minőségi és tiszta vizet ihat. Sokkal ízletesebb, ételeket és italokat készíthet. Nem beszélve arról, hogy megkíméli magát a műanyag palackok cipelésétől, tárolásától, ráadásul közben hozzájárulhat egy sokkal környezettudatosabb életvitelhez is.

Emellett,  elegendő napi tiszta víz fogyasztásával megóvhatja bőre szépségét és egészségét. A víztisztító kancsó kialakításának köszönhetően bárhova magával viheti.

 

vízszűrő kancsóhoz  LAICA univerzális bi-flux szűrőbetétet csomagoltunk, amely 

 • hatékonyan csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket (klórt és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szereket)*

 • 20 %-al hatékonyabban tisztítja meg a csapvizet, mint a hagyományos classik szűrőbetétek. 

 • Ráadásul lágyítja a csapvizet az által, hogy csökkenti a víz keménységét okozó ásványi anyagokat. Ezzel pedig csökkenti a vízkövesedést (pl vízforralóknál, kávégépeknél)

 • Univerzális felhasználásra hideg és forró italokhoz gazdaságos megoldás.

* (amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet).

 

Az univerzális bi-flux szűrőbetét csökkenti a vízben található Mg. és Ca. összetevőket, amely javasolt táplálék kiegészítőkkel, vagy változatos étrenddel pótolható. 

 

            

 • Teljes kapacitás: 2,3 liter

 • Szűrt víz tartály: 1,2 liter

 • Átlátszó kancsó test

 • Tisztítás: Kancsótest és a kancsótető kímélő karcmentes kézi mosogatás

 • Olasz design és gyártmány.


A LAICA Aida vízszűrő kancsó:

 • Szűrt víz kapacitása: 1,2 liter 

 • Szűrőbetétcsere emlékeztetője környezetbarát, kivehető manuális tárcsával.

 • fedél levétele nélkül tölthető fel vízzel (betöltő nyíláson keresztül)

 • Használható bármely bi-flux típusú szűrőbetéttel: univerzális, mineral balance, magnézium aktív,coffee&tea.


LAICA sport palack:

 • 500 ml-es rozsdamentes acélból készült LAICA sport palack egy divatos palack, amely tökéletesen használható útközben, a munkahelyen, vagy akár az edzőteremben és kiránduláson is. És amit most AJÁNDÉKBA adunk.

 • A csomag tartalma: 1 kancsó, 1 db palack, 3 db bi-flux unicerzális szűrőbetétet (3 hónap, vagy 450 liter víz szűrésére elegendő), 1 db használati utasítás.

 •  

   

   

   

   • A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára  megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásuktól, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől.
   • Töménytelenül sok műanyag  PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét.

   • Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése.

   

   • Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg.
   • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függően -  akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető,  ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet biztosít.  
   • 150 Liter palackos víz költsége kb : 150 x 60 Ft  = 9.000 Ft
   • 12 hónapot figylembe véve  12 db bi- flux szűrőbetét költsége:   kb. 15-18.000 Ft.  
   • 12 x 150 liter  palackozott víz költsége:  kb. 108.000 Ft  
   • Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza.
   • Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.
  Hogyan tisztítja meg a Bi-flux szűrőbetét a csapvizet?


  A  LAICA vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető Bi-flux szűrőbetét.

  Az aktívszenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét  5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredménye képpen  egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók.

   

  Az aktívszén megköti a klórt és származékait a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát.

  *amennyiben a csapvíz tartalmazza.


  Egy adag kb. 1 liter  csapvíz  szűrése csak 4 percet vesz igénybe.

   

  A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri ) ki kell cserélni .

   

   

   

  Miért kell a szűrőbetétet cserélni ?

  A 150 liter szűrését követően a szűrési hatékonyság csökken egyre gyengébb hatásfokú.

  A 30 napot követően az esetleges baktérium növekedés gátlás érdekében az NNK által beviszgálva és jóváhagyva  a szűrőbetet cserélendő, mert a baktériumok ezután elkezdhetnek terjedni.

   

   

   

   

  Rizikó mentesen! 

   

  A LaIca vízszűrők kancsók és szűrőbetétek nemzetközi laborok (pl. TÜV) és minőség biztosítók által jóváhagyot HACCP (élelmiszer gyártásra jellemző) eljárással készülnek EURÓPÁBAN.

  Magyarországon  - a forgalomba hozatal előtti kötelező - NNK bevizsgáláson és engedélyzési folyamaton mennek át a termékek.  

  Magyarországon immár 7 éve elérhetőek - Európa egyik vezető gyártójától.

  Hivatalos képviseletként a termékekre 2 éves termék szavatosságot és alkatrész ellátást vállalunk.  


   

   

   

  Gyakran feltett kérdések és válaszok:

  LAICA vízszűrő kancsó, vízszűrőbetétek

   

  Káros a nátrium és a kálium?

  Nem, a nátrium és a kálium elengedhetetlen ásványi anyag a test metabolizmusának megfelelő működéséhez, és a LAICA vízszűrő kancsók nem változtatják meg jelentősen az ivóvízben természetesen jelenlévő és a törvény által meghatározott szintet.

   

  Helyes a vízkeménység csökkentése / megszüntetése?

  Az ivóvíz keménysége nagyon fontos a kalcium és a magnézium felszívódásához (a víz jobb vivőanyag, mint más élelmiszerek). Az Egészségügyi Világszervezet és az Istituto Superiore di Sanità által hitelesített fontos klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a kalcium- és magnéziumsókat (keménységet) tartalmazó víz védő funkcióval rendelkezik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

   

  A keménység vesekőhöz vezethez?

  Nem, ez tévedés. Valójában nincs kapcsolat a kalcium, a magnézium és a vesekő megjelenése között.

   

   

  Miért kell a pH-t kiegyensúlyozni?

  A kiegyensúlyozott pH-érték (azaz semleges) előnyösebb az alacsony pH-érték (sav) mellett mind a jobb ízű víz miatt, mind pedig azért, mert segít lúgos környezetet teremteni testünkben, amely megvédi a testet a savas környezetben kialakuló degeneratív patológiáktól. Ezenkívül a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a lúgos pH-jú vízkezelés hasznos kiegészítője lehet a funkcionális emésztőrendszeri szindrómák terápiás kezelésének.

   

  Az élettartam végén kiadhatja-e a szűrőbetét azt ami megmaradt a használata során?

  Nem, a Bi-fluxTM szűrőbetét a hasznos élettartama alatt is megtartja a szűrt szennyeződéseket. Az ilyen szennyeződéseket kémiai és ionos kötések rögzítik, amelyek nem engedik a felszabadulást.

   

  A forrásban lévő víz segít csökkenteni a klórt és a nehézfémeket?

  Nem, a forrásban lévő víz nem ezt a célt szolgálja. Valójában a nehézfémek nem párolognak el, miközben a klór elpárolog, de veszélyesebb származékaik, például a trihalometánok nem, mivel a víz forráspontján megmaradnak.

   

  Miért kell a vízszűrő kancsót rendszeresen tisztítani?

  A vízszűrő kancsóra is alkalmazni kell a konyhai eszközök vonatkozó szokásos tisztítási gyakorlatát / elvét (mint ahogy a tányérokra, poharakra, edényekre stb.) kivétel a vízszűrő betét és a digitális kijelző.

   

  Kell tisztíni a vízszűrőt?

  Nem, a vízszűrőt egyszerűen le kell öblíteni folyó víz alatt (mosószerek használata nélkül), ugyan akkor amikor a kancsót elmossák.

   

  Ha egy hétig, vagy hosszabb ideig nyaralni megyek, és a szűrőbetét nem érte el az élettartama végét, ebben az esetben hogyan kell tárolni?

  Javasoljuk, hogy mossa el a vízszűrő kancsót vízzel és folyékony mosószerrel, öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt, majd alaposan szárítsa meg, helyezze vissza a kancsóba, és tegye a kancsót a hűtőbe. Újra használata előtt alaposan öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt.

   

  Mi az ezüst? Veszélyes lehet?

  Az ezüst gátolja a baktériumok szaporodását a klór eltávolítása után.
  A klórszármazékok károsak az egészségre, míg az ezüst, a felhasználás mértékében (a WHO és az Egészségügyi Minisztérium irányelveinek megfelelően), nem káros.

   

  Miért lassul a víz áramlása, amíg hirtelen le nem áll?

  Néha légbuborékok képződhetnek a szűrőbetét belsejében, és „nyomódugóként” működnek, amelyek megakadályozzák a víz áramlását. A szűrő normális működésének elősegítéséhez egyszerűen vegye ki a garatból, mártsa vízbe (hogy ellepje a víz) a buborékok felszabadulásához, majd helyezze vissza a garatba.

   

   

  A kancsót a hűtőben kell tárolnom az utasításoknak megfelelően?

  Mint minden étel, a víz is biztonságosabb módon megőrzi jellemzőit (érzékszervi, pH, íz és szag), ha a szokásos hűtőszekrény hőmérsékletén tárolja. Mindazonáltal az Istituto Superiore di Sanità által jelzett módszer szerint 22 °C-on és 37 °C-on végzett valamennyi mikrobiológiai elemzés megerősíti, hogy nincs baktériumnövekedés.

   

   

  Miért válik a szűrt víz némely esetben szürkés színűvé / feketévé?

  A szűrőben lévő szemcsés szénből kis mennyiségű finom por szabadulhat fel, amely NEM ártalmas az egészségre és tapad a műanyag falához, sötétebbé téve azt. Ez semmilyen módon nem veszélyezteti a szűrőbetét funkcionalitását és hatékonyságát.

   

  Mennyi ideig tart a szűrőbetét élettartama, hány litert lehet ténylegesen szűrni?

  A szűrő hasznos élettartama 1 hónap / 150 liter, amint azt a csomagolása jelzi. Hasznos élettartama végén nem szabadítja fel a visszatartott anyagokat, de kevésbé hatékonyan csökkenti és felszívja a nem kívánt anyagokat.

   

  A szűrök csökkentik a vízkő jelenlétét is?

  A LAICA az ivóvízhez szűrőket kínál, amelyek fenntartják a sók és más ásványi anyagok egyensúlyát, a tea, a kávé és a teaforralókhoz való felhasználáshoz, amelyek ehelyett csökkentik a keménységet és így megakadályozzák a vízkő képződését az ilyen készülékekben.

   

  A szűrt vizet mindenki ihatja?

  Igen, a LAICA szűrt vizet mindenki ihatja. Speciális betegségek, vagy diéták esetén azonban ajánlott először mindig konzultálni orvosával.

   

   

   

   

 • VTSZ szám
  84212100
  Hol kapható ? 
  https://www.laicashop.hu/laica_aida_kek_vizszuro_kancso_3db_biflux_sport_kulacs
  Garancia típusa
  Fogyasztó általi vásárlás esetén 2 év szavatosság
  EAN kód
  8013240707594
  Termék doboz mérete
  29,2 x 29,4 x 18, 2 cm
  Termék mérete
  27,62 x 9,46 x 27,44 cm
  Gyűjtő karton száma
  2 db
  Gyűjtő karton mérete
  32 x 38 x 30,5 cm
  Gyűjtő karton súlya
  3,74 kg
  Cikkszám
  J9079A2
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  1,61 kg/db
 •  

                AIDA VÍZSZŰRŐ KANCSÓ                                                            SPORT PALACK     

   

   

                         

 •  

   

  A  videóban szereplő kancsók nem egyeznek meg a fenti termékkel.

   

   

   

   

   

   

                 HOGYAN AKTIVÁLJUK A LAICA BI-FLUX SZŰRŐBETÉTET.

   

Webáruház készítés