Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LAICA Bi-Flux Univerzális vízszűrőbetét 3 db-os

ÚJ
LAICA Bi-Flux Univerzális vízszűrőbetét 3 db-os
7 990 Ft
Milyen előnyökkel bír?

univerzális, alkalmas a forró és a hideg italok elkészítéséhez is

a leggazdaságosabb megoldás

enyhén csökkenti a vízkeménységét, ezért lágy íz jellemzi

állandó vízfogyasztásra ajánljuk

jellemzően az összes LAICA vízszűrő kancsó ezzel az univerzális szűrőbetét formulával kerül forgalombaAz alábbi vízszűrő kancsókhoz használható:
LAICA összes bi-flux típusu kancsóhoz.
Brita: Marella, Elemaris,Navellia. ***
***A feltüntetett márkanevek, típusjelzések a bejegyzett tulajdonosaik jogos birtokai, a honlapon kizárólag a könnyebb azonosíthatóság céljából szerepelnek. *A Brita® a Brita GmbH márkája bejegyzett védjegy.
 • Bi-Flux szűrőbetétek  Akár 20%-al hatékonyabb a hagyományos szűrőbetétnél
  nagy sebességű szűrőbetét
  150 liter vízszűrési kapacitás


  5 lépcsős szűrés:  A rendszer kulcs eleme a legújabb fejlesztésű Bi-flux szűrőbetét, amely ioncserélő gyanta és aktív szén keveréket tartalmazza, valamint *egyedi felépítése szabadalommal védett (*Önmagában erre - a Bi-flux szűrőn kívül - nem képes egyik szűrő sem).  Természet ihlette szűrés!  A gravitációt kihasználva ** szabályozott sebességgel ( **a legkiválóbb vízminőség elérése érdekében fontos a víz szűrési sebességének szabályzása) a csapvíz áthalad az aktív szén, ill. ioncserélő gyanta golyócskák között, és ezzel mechanikailag, ill. kémiailag megköti a nemkívánatos összetevőket, de az emberi szervezetnek biológialilag fontos ásványi anyagok (kalcium, magnézium...) a vízben maradnak.
  Az aktív szén megköti a klórt, a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket.
  Az ioncserélő gyanta csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. ólom, cink, réz, vas, alumínium) tartalmát.
  Az 5 lépcsős szűrés folyamata kb. 4 percet vesz igénybe.
  A szűrő a maximális biztonság érdekében tartalmaz baktériumnövekedés gátlót.
  A végeredmény: 150 liter tiszta, szűrt víz


  A LAICA Spa. minőség biztosítási rendszerei, amelyek garantálják az állandó minőséget:  Tanúsított minőség biztosítási rendszer  Laica tagja a nemzetközi Water Quality Association –nak (Víz Minőségi Egyesület).

  Saját minősített bevizsgáló laboratórium : gyártás során folyamatos minőség-ellenőrzés érdekében

  100% sterilizálás a gyártás és csomagolást követően ( beta-radiation eljárás ).

  100% követhetőség program: az alapanyagtól a kiszállításig követhető a termékek minősége.


  Világ szinten elismert minőségi tanúsítások:

  Minőségi tesztek és tanúsítások a világon legelismertebb független tanúsító cégektől.
  Gold seal

  WQA (USA)

  Certified

  NSF(USA)

  Compliance to local requirements


  Kiegyensúlyozott pH7+:  Az egyedi bi-flux™ system fenntartja a szűrt víz semleges pH értékét, amely így még ízletesebb és egészségesebb.*

  *összehasonlítva a piacon megtalálható más márkák termékei által kezelt vízzel szemben.  Egészségügyi aspektusból Laica Bi-flux™ szűrőbetéte vizsgálva:  A vízszolgáltatók, annak érdekében, hogy elkerüljék a bakteriális fertőzést a vizet klórral kezelik.

  Néhány maradéka szerves molekula a vízhez adagolt klórral kémiai mellékterméket hoznak létre - mint a trihalometánok és mások -, amelyek rendkívül károsak (rákkeltő vegyületek) az emberi szervezetre.

  A bi-flux szűrőbetét rendszer, az ezüstnek köszönhetően antibakteriális, valamint csökkenti a klór és a melléktermékeit a szűrt vízben.

  Számos epidemiológiai vizsgálat és farmakológiai értékelések által rögzített, hogy a ezüst jól tolerálható, és nem jelent kockázatot az emberi egészségre.


  A bi-flux szűrőbetét rendszer hatékony védelmet garantál , a baktérium növekedés ellen, köszönhetően a szűrőbetétben felhasznált ezüst védőrétegnek.

  Az ezüsttel ”kezelt” víz biztonság és összhangban van a WHO iránymutatásokkal.  Miért a LAICA vízszűrőt válassza?  Ízletes, legkedveltebb íz : összehasonlításokban rendre a Laica Mineral balance, illetve Magneziumactive szűrőbetétek által kezelt víz végez az élen a független „íz teszteken”.

  Megbízható szűrőbetét elérhetőség immáron 9 éve Magyarországon is!

  Semleges pH érték és ásványi anyag megtartás miatt egészségesebb szűrt csapvíz.

  Széles választék ( méret,extrák ..stb.) az igények szerint a Laica vízszűrő kancsókból.

  Felhasználási mód szerint választható szűrőbetét formula.

  Gazdaságos, akciós csomagok a legkedvezőbb szűrőbetét pótlás a piacon.

 • Cikkszám
  F3MES01
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés