További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LAICA MikroPLASTIK-STOP szűrőbetét

LAICA MikroPLASTIK-STOP szűrőbetét


 

Az innovatív LAICA MikroPLASTIK-STOP ™ vízszűrő betét az első, olyan szűrőbetét, amely eltávolítja a mikroműanyagokat .

 

A MikroPLASTIK-STOP ™ szűrő eltávolítja a szuszpendált részecskéket, például a mikroműanyagot, amelyet a víz * tartalmazhat.

 

A németországi és olaszországi független laboratóriumok által tesztelt speciális következő generációs kettős szűrőrendszer az összes mikroműanyag 99,99% -át eltávolítja **.A LAICA mindig innovatív és megbízható termékeket kínált, annak érdekében, hogy élvezhesd mindazt, amit otthonod nyújthat, azáltal, hogy megóvja szeretteidet.

 

 

Eltávolítja a mikroműanyagok 99,99% -át

A MikroPLASTIK-STOPTM szűrő hatékonyságát az akkreditált független olasz laboratóriumok és a német Wessling GmbH laboratórium tesztelték. Kimutatták, hogy a MikroPLASTIK-STOPTM szűrő a vízben található 0,1 μm vagy nagyobb méretű mikroműanyagok több mint 99,5% -át kiszűri.

 

A legalább 1 mikrométer méretű részecskék esetén az eltávolított mikroműanyagok százaléka meghaladja a 99,99% -ot.Átfogóan ellenőrizzük termékeink minőségét, hogy teljes nyugalmat biztosítsunk Neked és családodnak a mindennapokban.

 

* Nem minden csapvíz tartalmaz mikroplasztikát. További információkért vegye fel a kapcsolatot a vízszolgáltatóval.

** A MikroPLASTIK-STOP ™ szűrő eltávolítja a csapvízben található ≥ 0,1 μm átmérőjű mikroplasztika több mint 99,5% -át. Eltávolítja ≥ 1 μm-es részecskék ≥ 99,99% -át.

 

 

 

A LAICA minden nap keményen dolgozik a csomagolás környezeti hatásainak csökkentése érdekében, felelősségteljes és etikai gyakorlatok alkalmazásával a nagyobb környezeti fenntarthatóság biztosítása érdekében.A csomag 1 db MikroPLASTIC_STOP szűrőbetétet tartalmaz, mely akár 12 hónapon keresztül csökkenti a mikroműanyagok jelenlétét a vízben.

 

 

 • A szett tartalma:
  1 db LAICA MikroPLASTIK-STOP szűrőbetét
  1 db aktiváló pumpa

 • Hol kapható ? 
  https://www.mosolygos.hu/vizszures/mikroplastik-stop2/laica_mikroplastik-stop_szurobetet
  Cikkszám
  DUF1P00
Webáruház készítés