Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló

LAICA baktériumszűrő rendszer

 A víz az egyik legértékesebb erőforrás, de az a tény, hogy otthonunkban rendelkezésre áll, gyakran elhalványítja annak fontosságát.
Mint más európai és észak-amerikai országokban, az olasz és magyar ivóvízellátást is magától értetődőnek tekintjük, de még manapság is sok országban olyan alapvető erőforrások, mint a víz, nem állnak mindenki rendelkezésére. 
A vízkészletek eloszlása ​​nem homogén, és a fogyasztás mély egyensúlyhiányt mutat különféle területeken. 
Ezenkívül a rendelkezésre álló víz mikrobiális szennyeződéssel, az ipari folyamatokban használt nehézfémekkel és a mezőgazdaságban használt kémiai vegyületekkel, például műtrágyákkal és peszticidekkel szennyeződhet.
Az Egészségügyi Világszervezet szerint 2017-ben már két milliárd ember szennyezett vizet fogyasztott.

A LAICA megoldása:  Bi-flux szűrőbetét 
+ Germ STOP szűrőbetét

A LAICA folyamatosan foglalkozik olyan termékek kutatásával és fejlesztésével, amelyek javíthatják a fogyasztók jólétét.
A LAICA Germ-STOP szűrő abból a vágyból született, hogy nagy teljesítményű szűrőt hoz létre annak érdekében, hogy csökkentse a baktériumokat és a legfőbb vegyi anyagokat, amelyek jelen lehetnek azokban az országokban, ahol a vízszennyezés kérdése napi probléma.

Az ivóvíz szennyeződhet:

  • Vegyi anyagokkal (ólom és más típusú nehézfémek, peszticidmaradványok, herbicidek vagy más kémiai szennyező anyagok)
  • Baktériumokkal (mikrobiológiai szennyeződés)* Akkreditált laboratóriumok által végzett vizsgálatok Escherichia Coli ATCC 25922 (WDCM 00013), Legionella pneumophila ATCC 33152 (WDCM 00107), Pseudomonas aeruginosa ATCC 9027 (WDCM 00026) és Staphylococcus aureus ATCC 25923 (ATCC 25923).

SZŰRT LITER 10 L 100 L 500 L 1000 L
% CSÖKKENTÉS > 99,999% > 99,999% > 99,999% > 99,999%

 

 

 

 

A FÜGGETLEN LABOREREDMÉNYEK VIZSGÁLATÁRÓL ITT OLVASHAT.

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés