Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló

LAICA vízszűrőbetét visszagyűjtő program

Olaszországból szeretettel!

Az 1974-ben alapított olaszországi LAICA SPA. egy családi vállalkozásként azt a víziót tűzte ki, hogy egy fenntarthatóbb és környezetbarátabb világot teremtsen maga körül. Ebben a szellemben alkották meg saját fejlesztésű vízszűrőbetétjeiket, melyek immáron világszerte elérhetőek a környezettudatos vásárlók számára.

 

Tisztított csapvízzel tudatosan a bolygónkért!
Kíméld meg könyezetedet a milliónyi PET palacktól a LAICA vízszűrők
használatával!

Tudtad-e?
10 000 család napi 5 liter palackozott víz fogyasztása évente 480 000 kg üres PET palackot termelhet, - ami 12 000 000 üres PET palacknak felel meg.

A LAICA bi-flux szűrőrendszert használva a 10 000 család 97%-kal csökkentheti ezt a műanyag terhelést, valamint kevesebb mint 1 ezrelékre csökkenthető a palackozott víz kiszállításával járó további környezetszennyezés.*
 
*Az adatok a https://www.laica.com/bi-flux-filter-cartridges/ oldalról származnak.
Még nem tartozol a "mosolygóvíz" fogyasztók körébe?
Tudd meg most, hogy Te mennyivel csökkentheted a PET palackok felhasználását egy év alatt a LAICA bi-flux szűrőbetéteinek köszönhetően! MEGNÉZEM>>>>

ELINDULT A LAICA SZŰRŐBETÉTEK VISSZAGYŰJTÉSE!

A LAICA-val összefogva mi is elkötelezett hívei vagyunk a műanyag hulladék csökkentésének, éppen ezért a LAICA szűrőbetéteidet mostantól visszagyűjtük!

A program keretében egy olyan elképzelést szeretnénk megvalósítani, amelyben még inkább óvjuk a környezetet, és az elhasznált szűrőbetéteid leadása után Te is  plusz kedvezményekhez juthatsz!

Az Auchannal karöltve már el is indult szűrőbetét visszagyűjtő akciónk. A jövőben pedig egyre több partnerünk csatlakozik majd ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez.
AUCHAN visszagyűjtés:
Minden visszagyűjtött Laica vízszűrőbetét „kedvezmény pénzt” hoz a házhoz. Az Auchan vevőszolgálatára visszaviheted a használt szűrőbetéteket, és környezettudatosságodért kedvezménykupont adnak cserébe.
LAICA vízszűrőbetét visszagyűjtési program részletekért kattints ide>>>>


 
Webáruház készítés