Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LAICA CARMEN High-tech kék vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

LAICA CARMEN High-tech kék vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CARMEN High-tech kék vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CARMEN High-tech kék vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
8 490 Ft

 

 

J35AC - LAICA CARMEN High-tech kék vízszűrő kancsó elektronikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

LAICA vízszűrő kancsó alapvető segítséget nyújt a konyhádjában. Megoldás a drágább vízszűrő eszközök helyett, ​hiszen sokkal kényelmesebbolcsóbb és gazdaságosabb a fenntartása.

Használatával mindig minőségi és tiszta vizet ihat. Sokkal ízletesebb, ételeket és italokat készíthet.

Nem beszélve arról, hogy megkíméli magát a műanyag palackok cipelésétől, tárolásától, ráadásul közben hozzájárulhat egy sokkal környezettudatosabb életvitelhez is. Emellett,  elegendő napi tiszta víz fogyasztásával megóvhatja bőre szépségét és egészségét. A víztisztító kancsó kialakításának köszönhetően bárhova magával viheti.

 

vízszűrő kancsóhoz  LAICA univerzális bi-flux szűrőbetétet csomagoltunk, amely 

 • hatékonyan csökkenti a csapvízben előforduló nem kívánt és egészségtelen összetevőket (klórt és származékait, nehézfémeket, rovarirtó és növényvédő szereket)*

 • 20 %-al hatékonyabban tisztítja meg a csapvizet, mint a hagyományos classik szűrőbetétek. 

 • Ráadásul lágyítja a csapvizet az által, hogy csökkenti a víz keménységét okozó ásványi anyagokat. Ezzel pedig csökkenti a vízkövesedést (pl vízforralóknál, kávégépeknél)

 • Univerzális felhasználásra hideg és forró italokhoz gazdaságos megoldás.

* (amennyiben a csapvíz tartalmaz ilyet).

 

Az univerzális bi-flux szűrőbetét csökkenti a vízben található Mg. és Ca. összetevőket, amely javasolt táplálék kiegészítőkkel, vagy változatos étrenddel pótolható. 

 

            

 

 • Teljes kapacitás: 2,3 liter

 • Szűrt víz tartály: 1,2 liter

 • Átlátszó kancsó test

 • Szűrőbetét csere emlékeztető: Heteket visszaszámláló elektronikus kijelző (cserélhető)

 • Csapvíz feltöltés: Fedél levétele nélkül (a csapvíz nyomására nyíló feltöltő nyílás)

 • Tisztítás: Kancsótest és kancsótető (kijelző nélkül) kímélő karcmentes kézi mosogatása

 • Olasz design és gyártmány.

 • A csomag tartalma: 1 db kancsó, 1 db univerzális bi-flux szűrőbetétet (összesen 30 napra, vagy 150 liter víz szűrésére elegendő), 1 db használati utasítás.

   

  •  

    • A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára  megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásuktól, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől.
    • Töménytelenül sok műanyag  PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét.

    • Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése.

    

    • Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg.
    • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függőn -  akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető,  ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet biztosít.  
    • 150 Liter palackos víz költsége kb : 150 x 60 Ft  = 9.000 Ft
    • 12 hónapot figylembe véve  12 db bi- flux szűrőbetét költsége:   kb. 15-18.000 Ft.  
    • 12 x 150 liter  palackozott víz költsége:  kb. 108.000 Ft  
    • Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza.
    • Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.
   Hogyan tisztítja meg a Bi-flux szűrőbetét a csapvizet?


   A  LAICA vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető Bi-flux szűrőbetét.

   Az aktívszenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét  5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredménye képpen  egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók.

    

   Az aktívszén megköti a klórt és származékait a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát.

   *amennyiben a csapvíz tartalmazza.


   Egy adag kb. 1 liter  csapvíz  szűrése csak 4 percet vesz igénybe.

    

   A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri ) ki kell cserélni .

    

    

    

   Miért kell a szűrőbetétet cserélni ?

   A 150 liter szűrését követően a szűrési hatékonyság csökken egyre gyengébb hatásfokú.

   A 30 napot követően az esetleges baktérium növekedés gátlás érdekében az NNK által beviszgálva és jóváhagyva  a szűrőbetet cserélendő, mert a baktériumok ezután elkezdhetnek terjedni.

    

    

    

    

   Rizikó mentesen! 

    

   A LaIca vízszűrők kancsók és szűrőbetétek nemzetközi laborok (pl. TÜV) és minőség biztosítók által jóváhagyot HACCP (élelmiszer gyártásra jellemző) eljárással készülnek EURÓPÁBAN.

   Magyarországon  - a forgalomba hozatal előtti kötelező - NNK bevizsgáláson és engedélyzési folyamaton mennek át a termékek.  

   Magyarországon immár 7 éve elérhetőek - Európa egyik vezető gyártójától.

   Hivatalos képviseletként a termékekre 2 éves termék szavatosságot és alkatrész ellátást vállalunk.  


    

    

    

   Gyakran feltett kérdések és válaszok:

   LAICA vízszűrő kancsó, vízszűrőbetétek

    

   Káros a nátrium és a kálium?

   Nem, a nátrium és a kálium elengedhetetlen ásványi anyag a test metabolizmusának megfelelő működéséhez, és a LAICA vízszűrő kancsók nem változtatják meg jelentősen az ivóvízben természetesen jelenlévő és a törvény által meghatározott szintet.

    

   Helyes a vízkeménység csökkentése / megszüntetése?

   Az ivóvíz keménysége nagyon fontos a kalcium és a magnézium felszívódásához (a víz jobb vivőanyag, mint más élelmiszerek). Az Egészségügyi Világszervezet és az Istituto Superiore di Sanità által hitelesített fontos klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a kalcium- és magnéziumsókat (keménységet) tartalmazó víz védő funkcióval rendelkezik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

    

   A keménység vesekőhöz vezethez?

   Nem, ez tévedés. Valójában nincs kapcsolat a kalcium, a magnézium és a vesekő megjelenése között.

    

    

   Miért kell a pH-t kiegyensúlyozni?

   A kiegyensúlyozott pH-érték (azaz semleges) előnyösebb az alacsony pH-érték (sav) mellett mind a jobb ízű víz miatt, mind pedig azért, mert segít lúgos környezetet teremteni testünkben, amely megvédi a testet a savas környezetben kialakuló degeneratív patológiáktól. Ezenkívül a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a lúgos pH-jú vízkezelés hasznos kiegészítője lehet a funkcionális emésztőrendszeri szindrómák terápiás kezelésének.

    

   Az élettartam végén kiadhatja-e a szűrőbetét azt ami megmaradt a használata során?

   Nem, a Bi-fluxTM szűrőbetét a hasznos élettartama alatt is megtartja a szűrt szennyeződéseket. Az ilyen szennyeződéseket kémiai és ionos kötések rögzítik, amelyek nem engedik a felszabadulást.

    

   A forrásban lévő víz segít csökkenteni a klórt és a nehézfémeket?

   Nem, a forrásban lévő víz nem ezt a célt szolgálja. Valójában a nehézfémek nem párolognak el, miközben a klór elpárolog, de veszélyesebb származékaik, például a trihalometánok nem, mivel a víz forráspontján megmaradnak.

    

   Miért kell a vízszűrő kancsót rendszeresen tisztítani?

   A vízszűrő kancsóra is alkalmazni kell a konyhai eszközök vonatkozó szokásos tisztítási gyakorlatát / elvét (mint ahogy a tányérokra, poharakra, edényekre stb.) kivétel a vízszűrő betét és a digitális kijelző.

    

   Kell tisztíni a vízszűrőt?

   Nem, a vízszűrőt egyszerűen le kell öblíteni folyó víz alatt (mosószerek használata nélkül), ugyan akkor amikor a kancsót elmossák.

    

   Ha egy hétig, vagy hosszabb ideig nyaralni megyek, és a szűrőbetét nem érte el az élettartama végét, ebben az esetben hogyan kell tárolni?

   Javasoljuk, hogy mossa el a vízszűrő kancsót vízzel és folyékony mosószerrel, öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt, majd alaposan szárítsa meg, helyezze vissza a kancsóba, és tegye a kancsót a hűtőbe. Újra használata előtt alaposan öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt.

    

   Mi az ezüst? Veszélyes lehet?

   Az ezüst gátolja a baktériumok szaporodását a klór eltávolítása után.
   A klórszármazékok károsak az egészségre, míg az ezüst, a felhasználás mértékében (a WHO és az Egészségügyi Minisztérium irányelveinek megfelelően), nem káros.

    

   Miért lassul a víz áramlása, amíg hirtelen le nem áll?

   Néha légbuborékok képződhetnek a szűrőbetét belsejében, és „nyomódugóként” működnek, amelyek megakadályozzák a víz áramlását. A szűrő normális működésének elősegítéséhez egyszerűen vegye ki a garatból, mártsa vízbe (hogy ellepje a víz) a buborékok felszabadulásához, majd helyezze vissza a garatba.

    

    

   A kancsót a hűtőben kell tárolnom az utasításoknak megfelelően?

   Mint minden étel, a víz is biztonságosabb módon megőrzi jellemzőit (érzékszervi, pH, íz és szag), ha a szokásos hűtőszekrény hőmérsékletén tárolja. Mindazonáltal az Istituto Superiore di Sanità által jelzett módszer szerint 22 °C-on és 37 °C-on végzett valamennyi mikrobiológiai elemzés megerősíti, hogy nincs baktériumnövekedés.

    

    

   Miért válik a szűrt víz némely esetben szürkés színűvé / feketévé?

   A szűrőben lévő szemcsés szénből kis mennyiségű finom por szabadulhat fel, amely NEM ártalmas az egészségre és tapad a műanyag falához, sötétebbé téve azt. Ez semmilyen módon nem veszélyezteti a szűrőbetét funkcionalitását és hatékonyságát.

    

   Mennyi ideig tart a szűrőbetét élettartama, hány litert lehet ténylegesen szűrni?

   A szűrő hasznos élettartama 1 hónap / 150 liter, amint azt a csomagolása jelzi. Hasznos élettartama végén nem szabadítja fel a visszatartott anyagokat, de kevésbé hatékonyan csökkenti és felszívja a nem kívánt anyagokat.

    

   A szűrök csökkentik a vízkő jelenlétét is?

   A LAICA az ivóvízhez szűrőket kínál, amelyek fenntartják a sók és más ásványi anyagok egyensúlyát, a tea, a kávé és a teaforralókhoz való felhasználáshoz, amelyek ehelyett csökkentik a keménységet és így megakadályozzák a vízkő képződését az ilyen készülékekben.

    

   A szűrt vizet mindenki ihatja?

   Igen, a LAICA szűrt vizet mindenki ihatja. Speciális betegségek, vagy diéták esetén azonban ajánlott először mindig konzultálni orvosával.

    

    

    

    

    

  • VTSZ szám
   84212100
   Hol kapható ? 
   https://www.laicashop.hu/laica_carmen_23_literes_vizszuro_kancso_2_db_valaszthato_szurobetettel_1874
   Garancia típusa
   Fogyasztó általi vásárlás esetén 2 év szavatosság
   EAN kód
   801324 0705651
   Termék doboz mérete
   29,3 x 11,2 x 29,2 cm
   Termék doboz súlya
   0,99 kg
   Raklapon található termékek száma
   168 db
   Termék mérete
   27,2 x 9,3 x 26,5 cm
   Gyűjtő karton száma
   6 db
   Gyűjtő karton mérete
   60,5 x 31,3 x 35,5 cm
   Gyűjtő karton súlya
   6,8 kg
   Raklapon található gyűjtő száma
   28 db
   Cikkszám
   J35AC
   Tömeg
   710 g/db
  •  

    

  •  

    

   A  videóban szereplő kancsók nem egyeznek meg a fenti termékkel.

    

    

    

    

    

    

                  HOGYAN AKTIVÁLJUK A LAICA BI-FLUX SZŰRŐBETÉTET.

    

  Webáruház készítés