Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Laica Baby line infrás non-contact lázmérő 4in1

Laica Baby line infrás non-contact lázmérő 4in1
 • Laica Baby line infrás non-contact lázmérő 4in1
 • Laica Baby line infrás non-contact lázmérő 4in1

TH1002E  infra homlokhőmérő  

 

Precíz 3 az 1  ben  multi funkciós orvos technikai eszköz certifikáttal rendelkező eszköz amivel szinte azonnal  mindent megmérhetsz az otthonban, és  nem csak a bébivel kapcsolatosan !

Az fogysztók biztonság és megelégedettsége érdekében a készülék a legfejlettebb technológiával készült, messzemenően betartva az elektromos készülékekre és orvostechnikai eszközökre érvényes Európai Uniós gyártási és biztonsági előírásokat (EN 60601-1  Szabvány).  

 

Az új homloklázmérő teljes pontossággal és fájdalommentesen méri a testhőmérsékletet.

Az új, infravörös érzékelő technológia nagyobb megbízhatóságot és főleg az eszköz élettartamának növekedését jelenti.

Az innovatív távmérő módszer ideálissá teszi gyermekeken történő mérésre, alvás közben is.

Használata egyszerű, lehetővé teszi mind a testhőmérséklet, mind a környezeti hőmérséklet mérését.

Nagy méretű LCD kijelző a könnyű leolvasáshoz, mely folyamatosan jelzi a környezeti hőmérsékletet.

A készülék el van látva a lázmérés befejezését követő hangjelzéssel és automatikus, egy perces állást követő kikapcsoló funkcióval, melyeknek köszönhetően meghosszabodik az elemek élettartama.

 

A kijelzőn megjelenő hőmérséklet megfelel a szájban lévő hőmérsékletnek, vagyis a homlokon érzékelt hőmérséklet úgy értelmezendő, mintha a hőmérséklet mérésére a szájban került volna sor.

 

1. funkció: homlok hőmérő/ lázmérő :  A lázmérést a készülék azonnal néhány másodperc alatt elvégzi . Testhőmérséklet mérési tartomány: 34°C - 42.2°C

 

A homlokon keresztül mért hőmérséklet azért megbízható, mert a homlok bőrrétegétől néhány milliméterre halad a halántéki artéria, mely vért szállít az agyba. Ezért az önök új, infravörös mérőfejű homloklázmérője a bőr alatt haladó halántéki artéria által kibocsátott hőmérsékletet méri; az ily módon végzetmérést nagyra értékelik, mert nem invazív, pontos és megbízható.

Ne feledje, hogy a lázmérőnek és az egyénnek a mérés helyszínéül szolgáló szobában kell tartózkodnia legalább 30 perccel a mérés elvégzése előtt.

Jelen készülék az utolsó 25 mérési eredményt tárolja az esetleges változások értékeléséhez. A mérések tárolása automatikusan történik, miután a lázmérő stand-by helyzetbe lép.

 

 

 

2. funkció: szoba hömérő ( környezeti hőfokot folyamatosan kijelzi miközben készülék be van kapcsolva. Környezeti hőm. mérési tartomány: 10°C  - 40°C

 

3. scen funkció bármit megmérhetőz vele, ami hőt sugároz:   "SCAN" funkció mérési tartomány: -22°C - 80°C

Gyors megoldás  pl:  tápszer ,tea, ideális hőfokának az ellenőrzéshez vagy akár  a fürdővíz  biztonságos hőfokának az ellenőrzéshez is  ( A vízbe mártani tilos!) .  

További előnyök:      

Kikapcsolás: automatikus, egy percnyi állás után

 Elem élettartam: 3000 mérés

 • Logisztikai információk
  Ean: 8033224601878 ,Gyüjtő: 6db , Raklap: n.a.
  Hol kapható ? 
  https://www.mosolygos.hu/szepsegapolas_egeszseg/baba_egeszseg_150/laica_baby_line_-_erintesmentes_-_infras_laz_es_homero_1766
  Cikkszám
  TH1002E
  Tömeg
  160 g/db
Használati utasítás
Webáruház készítés