Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LAICA sous vide termo cirkulátor 800W

LAICA sous vide termo cirkulátor 800W
  • LAICA sous vide termo cirkulátor 800W
  • LAICA sous vide termo cirkulátor 800W
  • LAICA sous vide termo cirkulátor 800W
  • LAICA sous vide termo cirkulátor 800W
  • LAICA sous vide termo cirkulátor 800W
59 900 Ft

 

SVC100 - LAICA sous vide termo cirkulátor 800W

 

Soha nem tapasztalt illatos, omlós, szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ?

A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ).

Főzés : Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek.

A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek

 


Laica sous vide 2. generációs víz melegítő és cirkulátor.

Modern dizájn, digitális beállítási és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.

Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére.

Akár 19 liter víz cirkulációs kapacitással.

40 0C - 90 0C között állítható víz hőfok, valamint akár 72 órára beállítható időzítő beállítási lehetőséggel.

Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért.


TULAJDONSÁGOK

 

  • Automatikus, nagy precizitású főzési hőmérséklet a digitális vezérlésű termosztátnak köszönhetően.
  • Természetesebb, intenzívebben megmaradó ízek.
  • Egészséges főzési eljárás.
  • Mindig garantáltan tökéletes eredmény.
  • Kis helyet foglal, bárhová könnyen elvihető.
  • Mindig tökéletes eredmény

 

 

  

     vákuumozza le az ételt            állítsa be az időt és a hőmérsékletet           merítse a lezárt ételt a                                                                                                                                                          vízbe

 

 

 

 

 

 

                                             

automatikus hőmérséklet              gazdagabb ízek                   egészségesebb főzés

             szabályozás                                      

 




  • MŰSZAKI ADATOK:


    • Feszültség: AC 220-240V 50/60Hz

    • Teljesítmény felvétel: 800W

    • Méret: 37,4 x 8,4 x 7,6 cm - 1,32 kg

    • Programozható hőmérséklet: 40°C - 90°C

    • Cirkulációs kapacitás: 6-19 liter

    • Időzítő beállítása 10 perctől 72 óráig

    • Hőmérséklet egységek: °C and °F

    • LED kijelző

    • Érintőgombok

    • Tárolási feltételek +5°C +45°C; relatív páratartalom ≤RH 95%

    A termék doboztartalma: 1 db cirkulátor, 5 db 25 x 30 cm-es sous vide főzőtasak, használati utasítás.

  • VTSZ szám
    85161080
    Garancia típusa
    Fogyasztó általi vásárlás esetén 2 év szavatosság, amiből az 1. év jótállás
    EAN kód
    8013240890029
    Termék doboz mérete
    43 x 19,3 x 14 cm
    Termék doboz súlya
    1,35 kg
    Raklapon található termékek száma
    96 db
    Termék mérete
    37,5 x 7,4 x 13 cm
    Gyűjtő karton száma
    2 db
    Gyűjtő karton mérete
    45,6 x 29 x 20,5 cm
    Gyűjtő karton súlya
    3,05 kg
    Raklapon található gyűjtő száma
    48 db
    Cikkszám
    SVC100
    Tömeg
    1 kg/db
  •  

     

     

     

     

     

    Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

    Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához:

    • Csak tiszta ivóvizet használjon.
    • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasakfőzőtömlő) vákuumozza le a főzés előtt.
    • Ne rakjon a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást.
    • A főzési folyamat közben ellenőrizze, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében.
    • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerülje a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet.
    • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszuk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását.
    • Ha már megfőtt az étel, de nem szeretné azonnal elfogyasztani, hűtse le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
    • Ha azonnali fogyasztásra szuvidol, a folyamat végén használjon serpenyőt, vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez.
    • Halak esetén vásárláskor ellenőrizze, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően.

    Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:


    HALAK

    SÚLY

    FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

    FŐZÉSI IDŐ
    Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
    Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
    Rák 100 g 65°C 5 perc
    Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
    Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
    Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
    Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
    Lazac 450 g 46°C 45 perc
    Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
    Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

    HÚSOK

    SÚLY

    FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

    FŐZÉSI IDŐ
    Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
    Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
    Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
    Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
    Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
    Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
    Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
    Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

    ZÖLDSÉGEK

    SÚLY

    FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

    FŐZÉSI IDŐ
    Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

    GYÜMÖLCSÖK

    SÚLY

    FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

    FŐZÉSI IDŐ
    Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

    A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.

     

     

  •  

     

     

     

     

     

     

     

     

Webáruház készítés