LAICA MikroPLASTIK-STOP vízszűrő kancsó szett mechanikus kijelzővel 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és 1 db MikroPLASTIK- STOP szűrőbetéttel

Cikkszám: UFSBE04
Gyártó: LAICA
LAICA MikroPLASTIK-STOP vízszűrő kancsó szett mechanikus kijelzővel 3 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel és 1 db MikroPLASTIK- STOP szűrőbetéttel

Leírás

Az innovatív LAICA MikroPLASTIK-STOP ™ vízszűrő kancsó az első, olyan kettős moduláris szűrőrendszer, amely eltávolítja a mikroműanyagokat .

A MikroPLASTIK-STOP ™ vízszűrő kancsónak köszönhetően családoddal biztonságosan élvezhetitek a csapvíz minden pozitív hatását otthonotok kényelmében.

A MikroPLASTIK-STOP ™ szűrő eltávolítja a szuszpendált részecskéket, például a mikroműanyagot, amelyet a víz * tartalmazhat.
A Bi-flux® szűrőpatron pedig csökkenti a víz keménységét, miközben megőrzi a test számára szükséges ásványi sókat.

A németországi és olaszországi független laboratóriumok által tesztelt speciális következő generációs kettős szűrőrendszer az összes mikroműanyag 99,99% -át eltávolítja **.

A LAICA mindig innovatív és megbízható termékeket kínált, annak érdekében, hogy élvezhesd mindazt, amit otthonod nyújthat, azáltal, hogy megóvja szeretteidet.
 

A LAICA megoldása: Bi-flux® szűrő + MikroPLASTIK-STOP ™ szűrő 

Eltávolítja a mikroműanyagok 99,99% -át

A MikroPLASTIK-STOPTM szűrő hatékonyságát az akkreditált független olasz laboratóriumok és a német Wessling GmbH laboratórium tesztelték. Kimutatták, hogy a MikroPLASTIK-STOPTM szűrő a vízben található 0,1 μm vagy nagyobb méretű mikroműanyagok több mint 99,5% -át kiszűri.
A legalább 1 mikrométer méretű részecskék esetén az eltávolított mikroműanyagok százaléka meghaladja a 99,99% -ot.

* Nem minden csapvíz tartalmaz mikroplasztikát. További információkért vegye fel a kapcsolatot a vízszolgáltatóval.
** A MikroPLASTIK-STOP ™ szűrő eltávolítja a csapvízben található ≥ 0,1 μm átmérőjű mikroplasztika több mint 99,5% -át. Eltávolítja ≥ 1 μm-es részecskék ≥ 99,99% -át.

MikroPLASTIK-STOP ™ öko-csomag
Innovatív csomagolás, alacsony környezeti hatás.
Az innovatív MikroPLASTIK-STOP ™ kancsó csomagolóanyagait gondosan választották ki a tervezés kezdeti szakaszában, a lehető legkisebb környezeti hatás biztosítása érdekében.

Az egész termék csomagolása, a kartondoboz, a kancsó alkatrészeinek csomagolásául szolgáló komposztálható zacskók, a szemléltető füzetek, mind 100% -ban újrahasznosítható anyagból készültek.

A LAICA minden nap keményen dolgozik a csomagolás környezeti hatásainak csökkentése érdekében, felelősségteljes és etikai gyakorlatok alkalmazásával a nagyobb környezeti fenntarthatóság biztosítása érdekében.

Paraméterek

Hol kapható? WEBSHOP ÉS VISZONTELADÓ ÜZLETEK
Garancia típusa
VTSZ szám 84212100
EAN kód 8013240706979
Termékdoboz mérete 21,4 x 27,4 x 8,2 cm
Termékdoboz súlya 2,17 kg
Raklapon lévő termékek száma 80 db
Termék mérete 27,8 x 11,4 x 27,8 cm
Gyűjtő kartonban lévő termékek száma 2 db
Gyűjtő karton mérete 38 x 40 x 31 cm
Gyűjtő karton súlya 4,95 kg
Raklapon lévő gyűjtők száma 40 db
Termék bruttó súlya 2,17 kg

Youtube videók