Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló

LAICA VÍZSZŰRŐBETÉT VISSZAGYŰJTŐ PROGRAM

Olaszországból szeretettel!

Az 1974-ben alapított olaszországi LAICA SPA. egy családi vállalkozásként azt a víziót tűzte ki, hogy egy fenntarthatóbb és környezetbarátabb világot teremtsen maga körül. Ebben a szellemben alkották meg saját fejlesztésű vízszűrőbetétjeiket, melyek immáron világszerte elérhetőek a környezettudatos vásárlók számára.

 

Tisztított csapvízzel tudatosan a bolygónkért!
Kíméld meg könyezetedet a milliónyi PET palacktól a LAICA vízszűrők
használatával!
 

Tudta-e?


10 000 család napi 5 liter palackozott víz fogyasztása évente 480 000 kg üres PET palackot termelhet,  ami 12 000 000 üres PET palacknak felel meg.

A LAICA bi-flux szűrőrendszert használva a 10 000 család 97%-kal csökkentheti ezt a műanyag terhelést, valamint kevesebb mint 1 ezrelékre csökkenthető a palackozott víz kiszállításával járó további környezetszennyezés.*
 
*Az adatok a https://www.laica.com/bi-flux-filter-cartridges/ oldalról származnak.
Még nem tartozik a "mosolygóvíz" fogyasztók körébe?
Tudja meg most, hogy  mennyivel csökkentheti a PET palackok felhasználását egy év alatt a LAICA bi-flux szűrőbetéteinek köszönhetően! MEGNÉZEM>>>>


ELINDULT WEBSHOPUNKON A LAICA SZŰRŐBETÉTEK VISSZAGYŰJTÉSE!

A LAICA-val összefogva mi is elkötelezett hívei vagyunk a műanyag hulladék csökkentésének, éppen ezért a LAICA szűrőbetéteit mostantól CSERECSOMAGKÉNT -egyelőre tesztidőszakban- visszagyűjtük!

A program keretében egy olyan elképzelést szeretnénk megvalósítani, amelyben még inkább óvjuk a környezetet és az elhasznált szűrőbetéteid leadása után Te is plusz hűségpontokkal gazdagodhatsz.

 

 

Nézzük mit kell tenned, hogy leadhasd az elhasznált LAICA szűrőbetéteidet:
Nincs más dolgod, mint szűrőbetét csomagjaink közül rendelni a  laicashop.hu webáruházunkbanmajd a kiválasztott termék oldalán a kosár gomb felett megjelölni, hogy rendelésed mellécserecsomag megbízást igényelsz tőlünk.

De mi is ez a cserecsomag megbízás pontosan?
Amennyiben van elhasznált LAICA szűrőbetéted, akkor lehetőséged van azt egy lezárt dobozban átadni a GLS futárnak, amikor viszi hozzád a szűrőbetét rendelésedet. Ennek a költségét pedig teljes mértékben átvállaljuk!

Nagyon fontos, hogy maximum annyi szűrőbetétet adhatsz át a futárnak, amennyit rendeltél. Tehát például ha a 6 db-os szűrőbetét csomagunkat rendelted, akkor csak maximum 6 szűrőbetétet tudunk elhozni tőled. 
A csomagot minden esetben zárd le, és úgy add át a futárnak. 
Fontos, hogy a cserecsomag megbízást kizárólag házhozszállítás esetén tudod igénybe venni, egyelőre GLS csomagponton még nem működik ez a szolgáltatásunk.
Figyelem, ha igényelted a rendelés leadásakor a cserecsomag megbízást, de nem adsz cserecsomagot a futárnak a kézbesítéskor, akkor nem köteles átadni a megrendelésedet. Ezért kérjük, csak akkor igényeld a szolgáltatást, ha tényleg szeretnéd az elhasznált szűrőket visszaküldeni.

Amikor visszaérkeztek hozzánk az elhasznált szűrőbetétek, akkor szűrőbetétenként 20 hűségpontot írunk jóvá a fiókodban. Viszont ehhez szükséges, hogy regisztrált vásárlónk legyél, úgyhogy ha még nem vagy, mindenképp csinálj egy fiókot.

Mi történik az általam visszaküldött használt szűrőbetétekkel?
Összegyűjtjük őket nagyobb mennyiségben, és elindul az újrahasznosításuk tesztelése.

Amennyiben sikerrel járunk, akkor végre megvalósulhat, amire már régóta vágyunk, hogy a szűrőbetétek ne csak a milliónyi PET palacktól kíméljék meg a bolygónkat, de használatot követően újrahasznosítva még inkább környezettudatosabb termékké válljanak.

Webáruház készítés