Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Recept blog
2018.07.15 20:25

Lilahagyma fűszeres kenyérmorzsával

LILAHAGYMA FŰSZERES KENYÉRMORZSÁVAL



NEHÉZSÉGI FOK: KöNNYŰ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 45 PERC

SOUS VIDE FŐZÉSI IDŐ: 80° C / 30 perc

ADAG: 2 SZEMÉLY

 


Hozzávalók

• 4 lilahagyma • 6 kanál kenyérmorzsa • szárított kapor • Só • bors • 30 g reszelt parmezán • extra szűz olívaolaj


Az elkészítés módja:

Helyezzük a megpucolt és félbevágott lilahagymákat két külön sous vide tasakba, egy csipet szárított kaporral. Zárjuk le a tasakokat az „automatic/seal” funkció segítségével.



Helyezzük a tasakokat egy lábas vízbe, amelyet a sous vide gép már a főzési hőmérsékletre melegített. Főzzük a hagymákat 80 fokon fél órán keresztül, majd vegyük ki őket a lábas, aztán pedig a tasakból is.



Egy tálban keverjünk össze kenyérmorzsát, egy kiskanál szárított kaporral, reszelt parmezánnal, sóval és borssal. Helyezzük a lilahagymákat egy sütőpapírral bélelt tepsire, locsoljunk rá olívaolajat, sózzuk, borsozzuk. Szórjuk meg a fűszeres kenyérmorzsával és 200 fokon, légkeveréses funkción 7 perc alatt süssük készre.



Jó étvágyat kívánunk!


Webáruház készítés