Kategóriák
  • Újdonságok
  • LAICA vízkezelés
    •  
  • LAICA Sous Vide termékek
  • LAICA vákuum csomagoló program
    •  
  • LAICA vákuumos turmixgép termékek
    •  
  • LAICA tésztagép program
    •  
  • LAICA személy- és konyha mérlegek
    •  
  • LAICA egészség megőrzés, szépségápolás
    •  
  • Marketing és Reklám anyagok
    •  
  • KIFUTÓ termékek
    •  
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Recept blog
2018.06.13 11:29

Olasz Lecsó

OLASZ LECSÓ



NEHÉZSÉGI FOK: KöNNYŰ
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 PERC
SOUS VIDE FŐZÉSI IDŐ: 85 °C / 1 ÓRA
ADAG: 4 SZEMÉLY

Hozzávalók

• 1 piros kaliforniai paprika • 1 sárga kaliforniai paprika • 10 koktélparadicsom • 2 szál újhagyma • 1 sótlan szardella filé • 2 kanál magozott olívabogyó • egy marék bazsalikom • extra szűz olívaolaj • só• bors

Az olasz lecsó egy olyan ízletes köret, ami biztosan színt visz majd az asztalunkra. Próbálja ki a Sous vide elkészítési móddal, melynek segítségével még jobban kijönnek a zöldségek igazi ízei és megmarad minden tápértékük. Egy könnyű és ízletes; tökéletesen elkészített olasz lecsó receptje ez, a LAICA Sous Vide-nak köszönhetően. 

Az elkészítés módja:

Először is állítsuk be a Laica Sous vide szerkezetet 85 fokos hőmérsékletre és 1 órás főzési időre.

Alaposan mossuk meg a zöldségeket és daraboljuk őket szeletekbe. Helyezzük őket egy vákumos tasakba az összes többi hozzávalóval együtt, majd vákumozzuk le.



Amikor a Laica Sous vide szerkezet jelzi, hogy a víz stabilan elérte a megfelelő hőmérsékletet helyezzük bele a vákumolt zöldség tasakot és addig főzzük, amíg a sous vide szerkezet nem jelzi a főzési idő lejártát.



Ekkor vegyük ki a tasakot a lábosból, majd a zöldségeket a tasakból. Amennyiben szükséges, forgassuk át az egészet egy serpenyőben újabb 15 percet, majd tálaljuk.



Jó étvágyat kívánunk!


Webáruház készítés