Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Recept blog
2018.06.13 11:29

Olasz Lecsó

Olasz Lecsó


NEHÉZSÉGI FOK: KöNNYŰ
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 15 PERC
SOUS VIDE FŐZÉSI IDŐ: 85° C / 1 ÓRA
ADAG: 4 EMBER

Hozzávalók

• 1 piros kaliforniai paprika • 1 sárga kaliforniai paprika • 10 koktélparadicsom • 2 szál újhagyma • 1 sótlan szardella filé • 2 kanál magozott olívabogyó • egy marék bazsalikom • extra szűz olívaolaj • só• bors

Az olasz lecsó egy olyan ízletes köret, ami biztosan színt visz majd az asztalunkra! Próbálja ki a Sous vide elkészítési móddal, melynek segítségével még jobban kijönnek a zöldségek igazi ízei és megmarad minden tápértékük. Egy könnyű és ízletes; tökéletesen elkészített olasz lecsó receptje ez, a LAICA Sous Vide-nak köszönhetően!

Az elkészítés módja:

Először is állítsuk be a Laica Sous vide szerkezetet 85 fokos hőmérsékletre, és 1 órás főzési időre.

Alaposan mossuk meg a zöldségeket és daraboljuk őket szeletekbe. Helyezzük őket egy vákumos tasakba az összes többi hozzávalóval együtt, majd vákumozzuk le.

Amikor a Laica Sous vide szerkezet jelzi, hogy a víz stabilan elérte a megfelelő hőmérsékletet helyezzük bele a vákumolt zöldség tasakot és addig főzzük, amíg a sous vide szerkezet nem jelzi a főzési idő lejártát.

Ekkor vegyük ki a tasakot a lábosból, majd a zöldségeket a tasakból. Amennyiben szükséges, forgassuk át az egészet egy serpenyőben újabb 15 percet, majd tálaljuk.

Jó étvágyat!


Webáruház készítés