Kategóriák
  • Újdonságok
  • LAICA vízkezelés
    •  
  • LAICA Sous Vide termékek
  • LAICA vákuum csomagoló program
    •  
  • LAICA vákuumos turmixgép termékek
    •  
  • LAICA tésztagép program
    •  
  • LAICA személy- és konyha mérlegek
    •  
  • LAICA egészség megőrzés, szépségápolás
    •  
  • Marketing és Reklám anyagok
    •  
  • KIFUTÓ termékek
    •  
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Recept blog
2018.05.02 12:42

Tőkehal zöldbabsalátával és vörös pestoval

TŐKEHAL ZÖLDBAB SALÁTÁVAL ÉS VÖRÖS PESTOVAL

NEHÉZSÉGI FOK: Közepes
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 1 óra
SOUS VIDE FŐZÉSI IDŐ: 65 °C / 110 perc
ADAG: 4 SZEMÉLY

 

Hozzávalók

400 g tőkehal filé • 350 g zöldbab • 350 g krumpli • 12 db szárított paradicsom • 6 evőkanál olívaolaj • 3-4 kapribogyó • egy csipet oregánó • egy csipet fokhagymapor • bors • fél marék mandula

Az elkészítés módja:

Mossuk meg a halfilét, majd helyezzük egy sous vide tasakba a fokhagymával, oregánóval, a szárított paradicsommal és egy kanál olívaolajjal.

Állítsuk be a hőmérsékletet 65 fokosra a sous vide szerkezeten, majd amikor a víz eléri a megfelelő hőmérsékletet, helyezzük bele a tasakot és főzzük a halat körülbelül 110 percig.

Eközben helyezzük egy tasakba a zöldbabot és az apróra darabolt krumplit is. Ezt főzzük 80 fokon, körülbelül 35 percig.

Vegyük ki a hal tasakjából a szárított paradicsomot és pürésítsük össze a kapribogyóval, a mandulával és a maradék olajjal. Sózzuk, borsozzuk ízlésünk szerint majd az így elkészült pestoból helyezzünk egy kanálnyit a tányér aljára.

Halmozzuk rá a zöldségeket, a halszeletet és melegen tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Webáruház készítés