Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel
 • LAICA CLEAR LINE zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

 

 

J11AD - LAICA Clear Line zöld vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

 

 

 

 • Teljes kapacitás: 2.25 liter

 • Szűrt víz: 1.25 liter

 • Mechanikus szűrőcsere emlékeztető

 • Olasz design és gyártmány 

 • Karcsú forma: illeszkedik szinte az összes hűtőszekrény ajtajába

 • Biztonsági fedél: mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét.

 • Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható, kivéve a szűrőbetét. 

 • A  csomag tartalma: 1 db kancsó, 1 db univerzális bi-flux  szűrőbetétet.  30 nap /150 liter csapvíz szűrését követően cserélendő (amelyik értéket hamarabb eléri ), 1 db használati utasítás.   

   

   


     

     

     

     

     • A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásukkal, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől.
     • Töménytelenül sok műanyag  PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét.
     • Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése.

     

     • Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg.
     • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függően -  akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető  ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet biztosít.  
     • 150 liter palackos víz költsége kb: 150 x 60 Ft  = 9.000 Ft.
     • 12 hónapot figyelembe véve  12 db bi- flux szűrőbetét költsége:   kb 15-18.000 Ft  
     • 12 x 150 liter  palackozott víz költsége:  kb 108.000 Ft  
     • Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza.
     • Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.    Hogyan tisztítja meg a Bi-flux szűrőbetét a csapvizet ?


    A  LAICA vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető Bi-flux szűrőbetét.

    Az aktívszenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét  5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredménye képpen  egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók.

     

    Az aktívszén megköti a klórt  és származékait a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát.

    *amennyiben a csapvíz tartalmazza.

     


    Egy adag kb, 1 liter  csapvíz  szűrése csak 4 percet vesz igénybe.

     

    A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri ) ki kell cserélni .

     

    Miért kell a szűrőbetéte cserélni?

    A 150 liter szűrését követően a szűrési hatékonyság csökken egyre gyengébb hatásfokú, A 30 napot követően az esetleges baktérium növekedés gátlás érdekében az NNK által beviszgálva és jóváhagyva  a szűrőbetet cserélendő, mert a baktériumok ezután elkezdhetnek terjedni.

     

     

    Rizikó mentesen! 

     

    A LaIca vízszűrők kancsók és szűrőbetétek nemzetközi laborok (pl. TÜV) és minőség biztosítók által jováhagyot HACCP (élelmiszer gyártásra jellemző) eljárással készülnek EURÓPÁBAN.

    Magyarországon  - a forgalomba hozatal előtti kötelező - NNK bevizsgáláson és engedélyzési folyamaton mennek át a termékek.    

     
    Magyarországon immár 7 éve elérhetőek - Európa egyik vezető gyártójától -  

    Hivatalos képviseletként a termékekre 2 éves termék szavatosságot és alkatrész ellátást vállalunk.  

     

     

     

     

     

    Gyakran feltett kérdések és válaszok:

    LAICA vízszűrő kancsó, vízszűrőbetétek

     

     

    Káros a nátrium és a kálium?

    Nem, a nátrium és a kálium elengedhetetlen ásványi anyag a test metabolizmusának megfelelő működéséhez, és a LAICA vízszűrő kancsók nem változtatják meg jelentősen az ivóvízben természetesen jelenlévő és a törvény által meghatározott szintet.

     

    Helyes a vízkeménység csökkentése / megszüntetése?

    Az ivóvíz keménysége nagyon fontos a kalcium és a magnézium felszívódásához (a víz jobb vivőanyag, mint más élelmiszerek). Az Egészségügyi Világszervezet és az Istituto Superiore di Sanità által hitelesített fontos klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a kalcium- és magnéziumsókat (keménységet) tartalmazó víz védő funkcióval rendelkezik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

     

    A keménység vesekőhöz vezethez?

    Nem, ez tévedés. Valójában nincs kapcsolat a kalcium, a magnézium és a vesekő megjelenése között.

     

     

    Miért kell a pH-t kiegyensúlyozni?

    A kiegyensúlyozott pH-érték (azaz semleges) előnyösebb az alacsony pH-érték (sav) mellett mind a jobb ízű víz miatt, mind pedig azért, mert segít lúgos környezetet teremteni testünkben, amely megvédi a testet a savas környezetben kialakuló degeneratív patológiáktól. Ezenkívül a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a lúgos pH-jú vízkezelés hasznos kiegészítője lehet a funkcionális emésztőrendszeri szindrómák terápiás kezelésének.

     

    Az élettartam végén kiadhatja-e a szűrőbetét azt ami megmaradt a használata során?

    Nem, a Bi-fluxTM szűrőbetét a hasznos élettartama alatt is megtartja a szűrt szennyeződéseket. Az ilyen szennyeződéseket kémiai és ionos kötések rögzítik, amelyek nem engedik a felszabadulást.

     

    A forrásban lévő víz segít csökkenteni a klórt és a nehézfémeket?

    Nem, a forrásban lévő víz nem ezt a célt szolgálja. Valójában a nehézfémek nem párolognak el, miközben a klór elpárolog, de veszélyesebb származékaik, például a trihalometánok nem, mivel a víz forráspontján megmaradnak.

     

    Miért kell a vízszűrő kancsót rendszeresen tisztítani?

    A vízszűrő kancsóra is alkalmazni kell a konyhai eszközök vonatkozó szokásos tisztítási gyakorlatát / elvét (mint ahogy a tányérokra, poharakra, edényekre stb.) kivétel a vízszűrő betét és a digitális kijelző.

     

    Kell tisztíni a vízszűrőt?

    Nem, a vízszűrőt egyszerűen le kell öblíteni folyó víz alatt (mosószerek használata nélkül), ugyan akkor amikor a kancsót elmossák.

     

    Ha egy hétig, vagy hosszabb ideig nyaralni megyek, és a szűrőbetét nem érte el az élettartama végét, ebben az esetben hogyan kell tárolni?

    Javasoljuk, hogy mossa el a vízszűrő kancsót vízzel és folyékony mosószerrel, öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt, majd alaposan szárítsa meg, helyezze vissza a kancsóba, és tegye a kancsót a hűtőbe. Újra használata előtt alaposan öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt.

     

    Mi az ezüst? Veszélyes lehet?

    Az ezüst gátolja a baktériumok szaporodását a klór eltávolítása után.
    A klórszármazékok károsak az egészségre, míg az ezüst, a felhasználás mértékében (a WHO és az Egészségügyi Minisztérium irányelveinek megfelelően), nem káros.

     

    Miért lassul a víz áramlása, amíg hirtelen le nem áll?

    Néha légbuborékok képződhetnek a szűrőbetét belsejében, és „nyomódugóként” működnek, amelyek megakadályozzák a víz áramlását. A szűrő normális működésének elősegítéséhez egyszerűen vegye ki a garatból, mártsa vízbe (hogy ellepje a víz) a buborékok felszabadulásához, majd helyezze vissza a garatba.

     

     

    A kancsót a hűtőben kell tárolnom az utasításoknak megfelelően?

    Mint minden étel, a víz is biztonságosabb módon megőrzi jellemzőit (érzékszervi, pH, íz és szag), ha a szokásos hűtőszekrény hőmérsékletén tárolja. Mindazonáltal az Istituto Superiore di Sanità által jelzett módszer szerint 22 °C-on és 37 °C-on végzett valamennyi mikrobiológiai elemzés megerősíti, hogy nincs baktériumnövekedés.

     

     

    Miért válik a szűrt víz némely esetben szürkés színűvé / feketévé?

    A szűrőben lévő szemcsés szénből kis mennyiségű finom por szabadulhat fel, amely NEM ártalmas az egészségre és tapad a műanyag falához, sötétebbé téve azt. Ez semmilyen módon nem veszélyezteti a szűrőbetét funkcionalitását és hatékonyságát.

     

    Mennyi ideig tart a szűrőbetét élettartama, hány litert lehet ténylegesen szűrni?

    A szűrő hasznos élettartama 1 hónap / 150 liter, amint azt a csomagolása jelzi. Hasznos élettartama végén nem szabadítja fel a visszatartott anyagokat, de kevésbé hatékonyan csökkenti és felszívja a nem kívánt anyagokat.

     

    A szűrök csökkentik a vízkő jelenlétét is?

    A LAICA az ivóvízhez szűrőket kínál, amelyek fenntartják a sók és más ásványi anyagok egyensúlyát, a tea, a kávé és a teaforralókhoz való felhasználáshoz, amelyek ehelyett csökkentik a keménységet és így megakadályozzák a vízkő képződését az ilyen készülékekben.

     

    A szűrt vizet mindenki ihatja?

    Igen, a LAICA szűrt vizet mindenki ihatja. Speciális betegségek, vagy diéták esetén azonban ajánlott először mindig konzultálni orvosával.

     

     

   • VTSZ szám
    84212100
    Hol kapható ? 
    https://www.laicashop.hu/laica_clear_line_vizszuro_kancso_valaszthato_szinekben_1670
    Garancia típusa
    Fogyasztó általi vásárlás esetén 2 év szavatosság
    EAN kód
    8013240701226
    Termék doboz mérete
    29,3 x 11,2 x 29,2 cm
    Termék doboz súlya
    0,92 kg
    Raklapon található termékek száma
    168 db
    Termék mérete
    27,2 x 9,3 x 26,5 cm
    Gyűjtő karton száma
    6 db
    Gyűjtő karton mérete
    60,5 x 31,3 x 35,5 cm
    Gyűjtő karton súlya
    6,4 kg
    Raklapon található gyűjtő száma
    28 db
    Cikkszám
    J11AD
    Tömeg
    0,63 g/db
   •  

     

     

   •  

     

    A  videóban szereplő kancsók nem egyeznek meg a fenti termékkel.

     

     

                       HOGYAN AKTIVÁLJUK A LAICA BI-FLUX SZŰRŐBETÉTET.

   Webáruház készítés