Kategóriák
További információk kérése
TOP termékek
Termékajánló

SZERVIZ

Laica termékek bevizsgálásra , ill szervizelésre vonatkozó Általános szerződési feltételek (ÁSZF.)  

2019 október  1. t-től a Silko&Co. Kft az alábbi feltételekkel vállalja LAICA termékek garanciális vagy garancián túli szervizelését .     

Garanciális szervizelést kizárólóg a  Silko&Co. Kft. által  Magyarországon forgalomba hozott Laica termékekre vonatkozóan végzi.

Minden más országból származó Laica termék szervizelésére a "fizetős" feltételek vonatkoznak.

(A "fizetős" feltételek jellemzően -  de nem kizárólag -  a  MAll.hu , ALza .hu webboldalakról vásárolt  Laica termékekre vonatkoznak .) 

Feltüntetett szolgálattási árak : Bruttó fogyasztói árak.   

 

- Fogyasztó által a szervíz átvételi pontra eljutatott termék bevizsgálási díj : 2500 Ft
(*jogos igény esetén a díj nem kerül utólga kiterhelésre)


Alkatrész csere ügyintézésének költsége: 2500 Ft (+ az alkatrész ára)
(*jogos igény esetén a díj nem kerül kiterhelésre)


- Készülék helyes működésének a bemutatás a szervizponton (max 10. percben)  : 2500 Ft/alkalom
(előre fizetendő)

-Megrendelés esetén szervizelési óradíj :
minden megkezdett óra 5000 Ft  + alkatrész
min. fizetendő díj megrendelés esetén: 5000 Ft    
(a javítás ill. szervizelés határidő szabad kapacitás függvénye)

- Szervizből a vásárló által megadott címre visszazállítás + csomagolás díj: 2500 Ft
(*jogos fogyasztói igény esetén a díj nem kerül kiterhelésre)

- Szerviz pontra történő beszállítás futárszolgálat által (előzetes írásos megrendelés alapján): 2500 Ft/alkalom (*jogos fogyasztói igény esetén a díj nem kerül utólag kiterhelésre)

 - A szervízponton kizárólag a készülék használati utasításban leírtak szerint megtisztított,ill. inhalátorok esetén fertőtlenített és csomagolt ** készülék kerül átvételre, majd  beviszgálásra, ill. szervizelésre . 

** A fertőtlenített alkatrészeket kérjük egy lezárt tasakbe helyezni, amelyre ráírja, hogy fertőtlenítve.

Koszos ill. nem fertőtlenített készülék bevizsgálása minden esetben elutasításra kerül !

Amennyiben készüléket csomagban küldik annak  elszálításról a vásárlónak kell gondoskodnia  az átadást követően max. 30 napon belül.  A  30 napon túl  nem keresett készülék megsemmisítésre kerül (ebben az esetben forgalmazó elutasít minden nemü kártéritési igényt)  

Javított , bevizsgált készülék elszállításról a megrendelő köteles gondoskodni : a készülék készre jelentését követő max. 30 napon belül.   A 60 napon belül nem keresett készülékek megsemmisitésre kerülnek  (ebben az esetben  a forgalmazó elutasít minden nemű kártérítési igényt.)   

Fogalmak értelmezés: 

 FOGYASZTÓ  fogalma: Hatályos törvény szerint a fogyasztó kizárólag természetes személy lehet, cég / közület NEM.    A fogysztó státusz a vásrlónak kell bizonyatani a vásárlásakor kapott nyugta vagy névre szoló számla  eredeti , vagy a másolatának a bemutatásával.   

A gyári használati utasításban meghatározott 2 év GRANCIA fogalma : A vásárlás dátumától számítva (nyugta vagy számla bizonyítja ) a fogyasztói vásárlás esetén a 10.000 Ft alatti áru termékekre 24 hónap időtartamra szavatosságot vállal a forgalmazó.

A törvényben előírt jellemzően 10.000 Ft-ot meghaladó áron értékesíttet elektronikus készülékek esetén a termékekre a fogysztói  vásárlás dátumától  ( nyugta vagy  számla  bizonyatja)  számított 12 hónap jótállást, valamint további 12 hónapra szavatosságot biztosítunk.    

VÁSÁRLÓ fogalma :  minden olyan esetben amikor a terméket, nem természetes személyként vásárolták meg.  Mivel a termékek otthoni használatra lettek tervezve és értékesítve, ezért ebben az esetben a NEM RENDELTETÉS szerű használatot lehet feltételezni. A vásárlói igény ezek alapján elutasítható.  Garanciális eljárások: Pl. a céges vásárlót szavatossági jogok illetik meg.         

Rendeltetésszerű használat: a készülékhez mellékelt, vagy online letölthető magyar nyelvű használati utasításban leírtak maradéktalan betartás.
Beleértve a kizárólag otthoni használatot, valamint a kötelező karbantartásra és tisztításra vonatkozó utasítás betartását is. 

Nem jogos fogyasztói igény:

Amennyiben cégként vásárolta készüléket, ez által vélelmezhető a NEM otthoni felhasználás. Amennyiben a bevizsgálás során megállapításra kerül, hogy a készülék nem hibás, a leírásában meghatározott paramétereknek megfelelően működik, vagy hiba, vagy a vélt hibás működés oka a fogyasztó nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza. Mechanikus sérülésből , vagy  törésből ered a hibás működése.

*Jogos fogyasztói igény: Amennyiben a bevizsgálás során megállapításra kerül, hogy a készülék hibája gyártási hibából, vagy a garanciális idő alatt a fogyasztó általi rendeltetésszerű használat ellenére keletkezett.

Szerviz pont : A fent leírt árak és feltételek  kizárólag a 1158 Budapest, Késmárk utca 16.  3em. 316 iroda címre eljutatott készülékek szervizelésére vonatkozik.


A szolgáltatás megrendeléséhez kérjük az alábbi dokumentumok egyikét kitöltve, aláírva küldje el nekünk a szerviz@silko.hu email címre.


BEVIZSGÁLÁS MEGRENDLÉSE ( ide kattintva letölthető)     (abban az esetben amennyiben saját maga juttajta be a készüléket a szervízpontra)  

BEVIZSGÁLÁS ÉS BESZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE (ide kattintva letölthető)  (abban az esetben  ezt töltse ki amennyiben a bevizsgáláson kívül a készülék futár szolgálat általi megrendelését is kéri)  
Alkatrészeink árlistáját innen letölthető

Webáruház készítés