LAICA aeroszolos terápiás ultrahangos inhalátor

Cikkszám: MD6026P
Gyártó: LAICA
LAICA aeroszolos terápiás ultrahangos inhalátor

Leírás

LAICA aeroszolos terápiás ultrahangos készülék inhalációs terápiához, első osztályú kialakítással és a legfejlettebb technológiával, melyet extrém csendesség jellemez.

Az inhalációs terápia hatékony a tüdő rendellenességek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arcüreggyulladás, krupp és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, fájdalmat és az orrdugulást, elősegítve a felköhögést.

Otthoni célokra tökéletes, praktikus és egyszerű használni, szakember általi  karbantartást nem igényel.

Az ultrahangos inhalátor,  piezzo elektromos kristályok rezgésével alakítja át az ampullába helyezett sóoldatot, vagy folyékony gyógyszer készítményt.  

Az 1 és 5 mikrométeresek  cseppek behatolnak a felső és alsó légutakba, aktív keveréket szállítva a megfelelő helyre a célnak megfelelő módon.

Kompakt mértének köszönhetően ez a termék kiválóan alkalmas otthoni használatra.

Mindig kövesse az orvosi utasításokat az inhalációs kezeléshez használt gyógyszer típusát, dózisát, gyakoriságát, illetve időtartamát tekintve. 

Az ultrahangos inhalátor az egyik leghatásosabb módszer a légzőszervi problémákraGyors és jó minőségű porlasztást tud elérni és a legtöbb felírt gyógyszerrel alkalmazható, amiknek növeli a jótékony hatásait.

A készülékkel lehet szuszpenzált és oldatos gyógyszert is porlasztani (hörögtágítók, kortikoszteroidok, höröghurut gyógyszerek). A terápiás hatás csökkenhet, ha olajos vagy ragadós anyagokat használ. Ezért javasoljuk a gyógyszereket sóval higítani. A nagyon jó minőségű működésnek köszönhetően a készülék professzionális szintűnek nevezhetőEgyszerű a használata, ezért otthoni használatra is alkalmas. Megbízható, tartós és gépolajat nem tartalmaz.

Átalakítja a folyékony gyógyszert egy könnyen belélegezhető, kellemes párává.

Salvus vízzel történő használat esetén számolni kell azzal, hogy a Salvus víz megrövidíti a gyógyszer tubus és a kapcsolódó maszk stb. élettartamát, így azokat gyakrabban akár 6 havonta cserélni kell (Javasolt csere periódus 6 hónap).


Ideális kisgyermekeknek és akiknek nehézséget okoznak az adagolószelepes inhalátorok, illetve azoknak az embereknek, akik súlyos asztmában szenvednek.
Ideális tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére.

Méretek: 15 x 11.6 x 9.7 cm
Tartozékok: felnőtt maszk, gyermek maszk fúvóka, csatlakozók, cső, ampullák; hálózati adapter
Be - és kikapcsolás jelző

CE0434 (dir.93/42/EEC) a termék "orvostechnikai eszköz" certifikáttal rendelkezik .
A termék EP kártyára elszámolható!

Paraméterek

Hol kapható? WEBSHOP ÉS VISZONTELADÓ ÜZLETEK
Garancia típusa
VTSZ szám 90192090
EAN kód 8013240200804
Termékdoboz mérete 29 X 23,6 x 14,5 cm
Termékdoboz súlya 1,15 kg
Raklapon lévő termékek száma 144 db
Termék mérete 15 X 11,6 X 9,7 cm
Gyűjtő kartonban lévő termékek száma 6 db
Gyűjtő karton mérete 46 x 30,5 x 49 cm
Gyűjtő karton súlya 7,5 kg
Raklapon lévő gyűjtők száma 24 db
Termék bruttó súlya 1,15 kg