VÍZSZŰRÉS

Ismerd meg a LAICA vízszűrési megoldásait!

A LAICA szűrőrendszerei javítják a csapvíz ízét azáltal, hogy eltávolítják a vízben jelenlévő nem kívánt anyagokat, esetleges szennyeződéseket, illetve a vízkő mennyiségét is csökkentik. A LAICA szűrőbetétek Olaszországban készülnek, a legjobb szűrést és a legmagasabb minőséget és biztonságot biztosítva. A Bi-flux® betétek 150 liter vizet is szűrhetnek, és a szűrőbetét minden összetevője teljesen nyomon követhető, így garantálva a termék minőségét és biztonságát.

Vízszűrő kancsók

A használni kívánt szűrőbetéthez válassz a szűrőbetéttel kompatibilis LAICA kancsót!

A LAICA vízszűrő kancsói különböző méretben és kapacitással, mechanikus vagy digitális szűrőélettartam jelzővel és változatos színekben kaphatóak.
Így mindenki megtalálhatja a számára ideális és ízlésének megfelelő kancsót.

Vízszűrő kancsó betétek

A Laica szűrőbetétei hatékonyan szűrik az esetlegesen vízben jelenlévő klórszármazékok, növényvédő/rovarirtó szerek, nehézfémek, ólom mennyiségét a csapvízből. A különböző igényekre az általános szűrőn kívül további szűrők is kaphatóak, úgymint vízlágyító, ásványi anyagot megtartó, magnéziummal dúsító, illetve kávé-tea főzéséhez, vízforraláshoz való vízlágyító szűrők.

Ezenkívül speciális szűrők is kaphatóak a baktériumok, mikroműanyagok, hormonok, gyógyszermaradványok mennyiségének csökkentésére.

Nézd meg a termékeket!
 

Nézd meg a termékeket!
 

Vízszűrős palackok

A Laica aktívszén szűrős, stílusos áttetsző palackjai könnyen beférnek a hűtőbe, és kompakt méreténél fogva mindig kéznél tud lenni. A szűrés öntés közben történik, azonnali szűréssel. Ha akarod, beviheted az irodába is!

Vízszűrős kulacsok

A Laica aktívszén szűrős, vidám színes kulacsaival bárhol élvezheted a klórtól megtisztított, jóízű csapvizet anélkül, hogy palackos vizet kellene vásárolnod. Mivel a szűrés öntés közben történik azonnali szűréssel, ha kifogy a palack, bárhol utántöltheted, mégis mindig jóízű, szűrt vizet önthetsz ki a kulacsból.

Nézd meg a termékeket! Nézd meg a termékeket!

Csapra szerelhető vízszűrő

Ha mindazt, amit a Bi-Flux és a speciális szűrők nyújtanak szeretnéd az otthonodban állandóan élvezni, válaszd a LAICA csapra szerelhető szűrőjét! Így a csapból kifolyó víz azonnal felhasználható, viszont a praktikus választókarnak köszönhetően szűrés nélkül is használhatod a csapot.

ÚJ! Vízszűrős vízforraló

A LAICA vízszűrős vízforralója kifejezetten forró italok (kávé, tea), illetve instant levesek készítéséhez lett tervezve.

A használt kávé-tea szűrőnek köszönhetően a csökkent vízkeménység nem okoz vízkőlerakódást, és az elkészült kávé, tea is kellemesebb ízű lehet.

A beépített szűréssel pedig egyszerű a használata, csak fel kell tölteni csapvízzel a vízforralót és a már szűrt víz kerül forralásra.

Ráaádásul gyors és energiatakarékos is, mert nem csak forralni tudja a vizet: 38-100c között beállítható a víz pontos hőmérséklete, így a meleg italok is gyorsabban elkészülnek, és azonnal ihatóvá válnak.

Nézd meg a termékeket! Nézd meg a termékeket!