VÍZSZŰRŐ KANCSÓK

 

LAICA vízszűrő kancsók a legmagasabb igényekhez

A csapvíz ellenőrzött és biztonságos, de nem mindig kellemes ízű. A csapból jöhet néha klóros, homokos, rozsdás víz is, illetve különböző szennyezőanyagokat és maradványokat is tartalmazhat, főleg régebbi vízcsövek esetében. Gyakori probléma a csapvíz erős vízkövesedése is. A LAICA szűrőkancsók javítják a csapvíz ízét és minőségét, miközben semmilyen módon nem veszélyeztetik annak biztonságát.

A LAICA több mint húsz éve tartó elkötelezettségének köszönhetően az új termékek kutatása és fejlesztése terén az egyik első vállalat Olaszországban, amely tudományos megközelítéssel fejlesztett ki vízszűrő rendszert. Egyszerű, biztonságos és technológiailag fejlett szűrőrendszer a csapvíz minőségének javítására.

A LAICA vízszűrő kancsói különböző méretben és kapacitással, mechanikus vagy digitális szűrőélettartam jelzővel és változatos színekben kaphatóak. Így mindenki megtalálhatja a számára ideális és ízlésének megfelelő kancsót.

A LAICA legtöbb kancsója a LAICA bi-flux típusú szűrőivel működik együtt, de speciális szűrők és hozzá való kancsók is megtalálhatóak a kínálatban.

Rendezés: