LAICA Baby line hordozható ultrahangos inhalátor

Cikkszám: NE1005E
Gyártó: LAICA
LAICA Baby line hordozható ultrahangos inhalátor

Leírás

LAICA hordozható ultrahangos készülék inhalációs terápiához, első osztályú kialakítással és a legfejlettebb technológiával, amit extrém csendesség jellemez.

Az inhalációs terápia hatékony a tüdő rendellenességek, légcsőgyulladásasztmahörghurutarcüreggyulladás,krupp és allergia kezelésére, továbbá enyhíti a megfázás, allergiás irritációk által okozott rendellenességeket és csillapítja a köhögési ingert, fájdalmat és az orrdugulást, elősegítve a felköhögést.

Otthoni célokra tökéletes, praktikus és egyszerű használat.

Folyékony gyógyszerkészítményekkel, ill fiziológiás sóoldattal max  9g/L  sóoldat használható, salvus víz használat esetében kb 2*-es mennyiségű vízzel kell hígítani az oldatot.
Ellenkező esetben a salvus víz használat jelentősen csökkenti a készülék élettartamát, és a termékre vonatkozó jótállás sem érvényesíthető.

CE 0434 (93/42/EEC rendelet) orvostechnikai eszköz
A termék EP kártyára elszámolható!
 

Új technológián alapuló, elegáns megjelenésű, rendkívül csendes készülék ultrahangos aeroszol terápiához.

A hagyományos ultrahangos aeroszol készülékek, a bennük lévő piezoelektromos kristály rezgése révén, az inhalációs készítményeket levegőben terjedő folyadékcseppecskékké alakítják át.

A mi aeroszolos készülékünk esetén viszont ez az átalakítás úgy megy végbe, hogy a készítmény áthalad egy lemez mikrófuratain.

A gyógyszer 1 -5 µm közötti átmérőjű mikro cseppecskéi, mélyre tudnak hatolni a felső és alsó légutakban, így célzottan a megfelelő helyre képesek eljuttatni a hatóanyagokat. Az aeroszolterápia rendkívül hatékony tüdőbetegségek, légcsőgyulladás, asztma, hörghurut, arc- és homloküreg-gyulladás valamint allergia esetén; továbbá azonnali enyhülést hoz a megfázás és allergiás irritáció okozta kellemetlenségekre, enyhíti a köhögési ingert, a fájdalmat és a nyomásérzést az orrmelléküregekben, továbbá elősegíti a felköhögést.

Kiváló készülék otthoni alkalmazásra, használata praktikus és egyszerű. Felépítése megfelel a Gyógyászati villamos készülékekre vonatkozó érvényben lévő európai szabvány (EN 60601-1 Szabvány) követelményeinek. Kis méretének köszönhetően a készülék rendkívül kényelmes azok számára, akiknek napi több inhalációra is szükségük van, illetve azoknak, akik sokat vannak úton.

 

A csomag tartalma:

  • Laica NE1005 hordozható inhalátor;
  • Gyermek maszk;
  • Felnőtt maszk;
  • Száj csutora;
  • Csatlakozó;
  • Elemek;
  • Tárolótáska.
Súly 160g
Mérete 4,8x12,5x6,1 cm
Különleges tulajdonsága csendes, táskában is kényelmesen elfér
Működése 1,5 v AA elemmel működik

Paraméterek

Hol kapható? WEBSHOP ÉS VISZONTELADÓ ÜZLETEK
Garancia típusa
VTSZ szám 90192090
EAN kód 8033224601854
Termékdoboz mérete 18,5 x 19,5 x 9,5 cm
Termékdoboz súlya 0,47 kg
Raklapon lévő termékek száma 336 db
Termék mérete 12,7 x 5,3 x 6,1 cm
Gyűjtő kartonban lévő termékek száma 6 db
Gyűjtő karton mérete 21,8 x 21,5 x 59,3 cm
Gyűjtő karton súlya 3,28 kg
Raklapon lévő gyűjtők száma 56 db
Termék bruttó súlya 0,47 kg